Jeg har siden år 2001, siddet i en antennebestyrelse, med ansvar for hjemmeside, infokanal, annoncer, pressemeddelelser og anden kommunikation.

Gennem de seneste mere end 15 år har jeg lavet over 100 hjemmesider til foreninger og virksomheder over hele Danmark.
En større og større del af disse kunder er antenneforeninger, og gennem kontakten til disse, har jeg i dag et indgående kendskab til Jeres medlemmers behov for information.

 

Udvalgte referencer:

Stege Kabelnet:
Stege Kabelnet kom i 2014 i kontakt med Mogens Christensen, som er indehaver af Careteam Web og Foto.
Det var faktisk Mogens selv, som kontaktede Stege Kabelnet, da han kendte vores hjemmeside og mente, at den trængte til en kærlig hånd. Som en travl formand og webmaster på egen hjemmeside, var det et opkald, næsten som sendt fra himlen. For ærligt talt, så var der noget om snakken.

I løbet af kort tid, blev vores hjemmeside trimmet, og fremstod igen som et acceptabelt medie til vores medlemmer, samt andre interesserede kiggere. Da Stege Kabelnet i foråret 2015 besluttede at stoppe samarbejdet med Stofa, og dermed blive en rigtig selvstændig antenneforening, så fik vi et godt tilbud fra Mogens Christensen på en helt nydesignet hjemmeside. Vi var ikke sene til at sige ja tak, og på meget kort tid kunne vi præsenteres for et næsten komplet resultat, som med ganske få ændringer blev til vores nye hjemmeside.

Mogens Christensen sørgede for at lave alt arbejdet med vores nye domæne, og hele vejen igennem forløbet har vi fået en god og professionel behandling, som vi har været meget glade for i Stege Kabelnet.

Vi har også lavet en aftale med Mogens Christensen, som går på vedligeholdelse af hjemmesiden. Dette gjorde vi grundet vores tidligere erfaringer. Hjemmesiden er derfor blevet videreudviklet, og alle vores ønskede ændringer, samt hvad der måtte være af nyheder og nødvendige meddelelser bliver hurtigt og meget professionelt sat på hjemmesiden – og altid med et stort smil.

Stege Kabelnet kan trygt anbefale Mogens Christensen, Antenneweb som jeres nye hjemmeside-samarbejdspartner.

Stege Kabelnet / Klaus Nøhr Hansen

Hjemmesideadresse: www.stegekabelnet.dk

 

 

Trædballe-Uhrhøj Antenneforening
Både før, under og efter at vores nye hjemmeside er blevet færdig har samarbejdet med Mogens Christensen fra Careteam Web & Foto, været upåklageligt. Det er en dejlig fornemmelse at møde nogen der kender branchen og som kan formulere sig direkte og forståeligt til medlemmerne.

Vi har i dag en hjemmeside hvor vi via ”Nyhedsmail modulet” kan kommunikere hurtigere og bedre med foreningens medlemmer, ligesom den automatisk fremsendte besøgsstatistik giver et fint overblik over hvor megen aktivitet der er på siden.

Vi vil gerne give vores anbefaling til Careteam Web & Foto og det kompetente arbejde. Efterfølgende har vi valgt at lade Careteam Web & Foto stå for den daglige vedligeholdelse af hjemmesiden.

Jan D. Hansen

Trædballe Uhrhøj Antenneforening
Hjemmesideadresse: www.tuantenne.dk

 

Gram Bynet
Gram Bynet ønskede en enkel og mobilvenlig hjemmeside med vægt på de fire primære ting som et medlem skal bruge information om:

TV – Bredbånd – Telefoni og Foreningen

Dette har gjort at de i dag har en meget enkel og overskuelig hjemmeside, der også er lavet så den er mobilvenlig.

Hjemmesideadresse: www.grambynet.dk

 

Kontakt mig på:
Tlf.: 6167 2887

jeg svarer normalt også om aftenen.